KS Special Blond FAN-tastic versie

07-02-2016 15:26

 

Vanaf 12/03/2016 zal je tijdelijk een Star Wars - gekleurde versie vinden van onze Koddestamper Special Blond. Er zullen eenmalig en op kleine schaal (360 exemplaren) een aantal 75cl flessen beschikbaar zijn als tribute naar de space opera saga.

De naam 'Kessel Ale' verwijst naar de Spice Mines of Kessel, een strafkolonie van het keizerrijk waar Wookieeslaven een het werk gezet worden in erbarmelijke omstandigheden. Er zullen 360 75 cl flessen voorzien worden en de verdeling zal oa. online gebeuren via de Beershop (www.thebeershop.be) .

"From the Spice Mines' verwijst naar de fictieve plaats in het Star Was universum ... en "Brewed in Less than 12 Parsecs" is een referentie naar de uitspraak van Han Solo die de Kessel run deed in minder dan 12 Parsecs met zijn YT klasse Corvetteschip de Millenium Falcon.

Bij dit biertje hoort een kort Youtube filmpje dat op de startpagina van deze website is te vinden (of hier via deze link). Het schetst de achtergrond hoe Kessel Ale daar weg is geraakt en terecht is gekomen in "a bar, far, far away". Dit filmpje is vlug gemonteerd met een PS4, een heel eenvoudige PS4 tool (Share Factory) en het PS4 game Star Wars Battlefront. Daarom ook het statement : "When multiple passions are combined, great things happen"

May The Force Be With You