Chocomousse Cuvee Fumee

x 33cl KS Cuvee Fumee

 

Ingredi├źnten

  • 600 gram chocolade (puur of melk - kies maar)
  • 1 flesje Koddestamper Cuvee Fumee
  • 1 liter room
  • Snuifje zout en peper

Bereiding


Klop de room goed op en zet apart
Neem het flesje Koddestamper, giet alles (behalve de bodem) in een pot en laat dit koken
Leg nu de chocoladesnippers / stukken in het bier en voeg er een heel klein beetje peper en zout bij
Neem de pot van het vuur (anti-aanbranden) en zorg dat alles goed smelt (roer 's met de garde) en laat 't op kamertemperatuur komen.
Meng dit afgekoelde mengsel (bier en chocolade) bij de room en roer alles voorzichtig om.
Laat opstijven in de koelkast.

Serveer met een 15cl glaasje Koddestamper Cuvee Fumee